Thursday, 31 October 2013

Pelangi lidah kucing

Assalamualaikum bloggers tercinta

Hello everyone
penah dengar tak
Biskut pelangi lidah kucing, pelik kan nama biskut. Macam mna la boleh letak biskut pelangi lidah kucing. Unik nma biskut ni hihi. Biskut ni rasanya dr Indonesia. Tk berapa pasti. Sekarang kat Malaysia duk famous biskut ni la. Qish teringin la nk mkn biskut ni, duk tgk online shop kat IG. Beli satgi hancur. Kecian.. Haha

Qish cuba la cari resepi nk buat biskut ni, la senang ja resepi dia..hihi
qish pi bli bahan2 dia, terus buat.. Hihi

Tadaa,  jadi pun buat, sedap rasanya.. Mcm biskut butter




Nak bli mahai kan, senang kita buat saja. Hihi
qish ingat nk buat jual.. Tapi takut hahaha




6 comments :

  1. so cute n kaler full nak resepi boleh hehe..mesti darwiish suke ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resepi I cari dlm google, ok nanti update dlm blog nanti ya hihi

      Delete
  2. Macam sedap je.. macam comel je.. ehehehe . Maaf ganggu, jom join GA ni :) 1K Giveaway By Cik Arnab Terima kasih ^^

    ReplyDelete
  3. Hai.. done follow sini no. 179
    sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete