Thursday, 4 February 2016

Assalamualaikum

hari ni mmg gila lah pi daiso. macam2 nak beli haha. barang comel2. banyak juga qish beli. beli benda yg nak hias bilik lah. beli kain felt la . geram qish tgk hihi
pi situ mmg rambang mata rasa nak beli semua haha haritu pi dah. kali ni pi lagi ��


Wednesday, 3 February 2016

New update for colour shawl heavy chiffon

Assalamualaikum semua

harini qis baru ja selesai beli kain org tempah. org sarawak nak 30 helai shawl heavy chiffon. tak cukup tangan dibuatny . alhamdulilah rezeki .


contoh warna shawl heavy

contoh warna shawl heavheavy

Harga pun murah dan berkuality. nak tgk lagi visit ig qis @byzamaliana atau terus whatsapp. no ws ada dibawah yer.

SHAWL HEAVY CHIFFON 
Material: Heavy chiffon #shawlkeknis

Price
1 HELAI RM12
2 HELAI RM22
3 HELAI RM35
4 HELAI RM45
5 HELA RM50
(TIDAK TERMASUK POSTAGE)

HARGA BORONG SERENDAH
RM8.80 MINIMUN 12-20 HELAI KEATAS , POSTAGE TAK TERMASUK

Ukuran: 175 x 70 cm with curved end.
Jahitan tepi halus.

Warna mungkin sedikit berbeza dari gambar disebabkan oleh pengcahayaan.

Jenis material yang tidak jarang. Sangat selesa untuk dipakai. Mudah dibentuk dan terletak apabila dipakai. 
#sayajual #alorsetar

To order whatsapp code/screenshot dan hantar ke 0174908273
Assalammualaikum wbt selamat pagi blogger


semoga hari kita hari ini diberkati allah swt. dan ceria selalu :)



kat sini sis nak cari nak bagitau. sapa3 nak tambah pendapatan boleh jadi dropship sis, jual tudung. walaupun untung sikit, bila simpan lama2 jadi dropship. sis cari yang rajin update n rajin berkerja. kalau malas nak sis tak layan haha. 

tak kisah lah anda masih bersekolah lagi. masih berlajar, or suri rumah ka . boleh ja dai dropship sis. terbuka untuk semua. make sure rajin nah. tak rajin sis layan yer.

anything whatsapp sis terus. +60174908273. nanti sis terang macam mana nah. jadi dropship sis tak perlu bayar apa pun, setengah shop nak jadi mesti kena bayar. sis tak. sis hanya nak tolong anda berbisnes dalam online hihi 

jangan malu nah !!! malu siap lah !!

Tuesday, 2 February 2016

outing today with love

assalamualaikum

harini tengok cerita Taq Along cerita hantu
kami ja yg tgk pun haha seram juga cerita tu pun. ingat kami bertiga nasib baik ada lagi 6 org masuk. cerita ni banyak bagi org terkejut ha. boleh sakit jantung daa



tangkap guna goprohero 4  

Sunday, 31 January 2016

SB 001 , 31/1

Assalammualaikum semua

harini letih sangat kena siapkan 67 helai kak ipar punya order. letih2 pun rezeki masuk. ada lagi org borong bawal crepe 20 helai keatas. alhamdulilah. yang mana tengah cari bawal crepe ka shawl crepe ka shawl chiffon ka bawal chiffon ka qis ada jual. jangan malu segan mai singgah ig qish nah . bukak ig cari nama BYZAMALIANA . tu lah ig shop qish yg terbaru. baru start bulan lepas dan tahun lepas. qish jahit semua sendiri. beli kain, balik rumah jahit terus. rezeki ada di mana sahaja. jangan malas ja. walaupun jual tudung untung sikit. bila simpan lama2 jadi bukit lah hihi sapa nak jadi dropship pun boleh, qish cari hat yg rajin berbisnes nah, hat malas takmau layan. apa2 ws terus +60174908273.

Friday, 29 January 2016

collection byzamaliana

 Assalamualaikum semua.. 
siapa cari bawal crepe or shawl crepe boleh whatsapp sis +60174908273 
 
BAWAL CREPE BIDANG 45 HARGA BORONG SERENDAH RM4
MINIMUN 12-20 HELAI KEATAS
 
SHAWL CREPE  BORONG SERENDAH RM5
MINIMUN 12-20 HELAI KEATAS
 
SHAWL HEAVY CHIFFON PUN ADA #SHAWLKEKNIS
 
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
 
JOM VISIT IG SIS BYZAMALIANA









Sunday, 6 December 2015

Assalammualaiku 
haloo, lama tak update blog ni. rindu pula nak menaip ha.
sekarng ni qis sibuk sikit ha, tak sempat nk update apa.
sekarang ni sis sibuk duk buat bisnes jual tudung pula ha. 
nanti singgah lah IG shop sis ya byzamaliana

sis ada jual Bawal Crepe, shawl crepe, bawal monocrome, chiffon shawl, bawal printed 
nk tgk gi IG shop sis ya. sis dh letak link ig tu. harga pun berpatutan. sis buat sendiri semua tudung tu. hihi