Saturday, 15 June 2013

cara saya pakai!!!!

Hari ni qish nak bagi tahu cara qish guna magic cream campur dengan boya mask..


Picture 1 - Itulah magic cream dan boya mask..
Picture 2 - Picitkan magic cream ke tapak tangan bersaiz 5 cent, 
jgn banyak.. boya mask pula picit 2 kali. 
kemudian blend la kedua2, jgn biarkan kering. macam picture 3(blend)
Picture 4- terus calitk kat muka, buat dot2, terus sapu seluruh muka..
Boleh pakai siang ataupun malam, sblum tidur..magic cream ni jenisn cream yg kesat, tu yang qish campur ngan boya mask nie. my sis punya ideal nie..hihi
kami dah pakai dlm seminggu.kita kena test dulu, baru buat testimoni. takut jadi pa nanti klu campurkan. tu yang qish buat tu..
Bila pakai muka rasa lembut, muka berseri, muka putih, muka tak berminyak., muka nampak natural saja..
la ni qish jarang dah bermakeup2 nie. qish suka simple saja..hihi
muka yang sensetif tu, test sapu sikit dulu yaaa.
selamat mencuba ya!!!!

Magic cream ni kan dapat mengurangkan jerawat, bintik2 hitam dimuka. mencerahkan kulit. 
magic cream ni juga boleh buat sunblock. magic cream nie SPF 130 Pa+++
cathydoll L-glutathione magic cream whiterning . pore tightening uv A/B/C protection..

Boya mask pula, untuk mencerahkan kulit muka dan badan hanya selama 7 hari.. dan juga boleh mengurangkan jerawat, bintik2 hitam dimuka

Produk ni datangnya dari korea, formulated in korea.. Diimport ke thailand..
Karmart Thailand
Original from karmart..

sselamat digunakan!!!!

Korang berminat nak beli magic cream dan boya mask PM la qish okey..
atau follow qish kat instagram @zamalianashoppe
FBpages zamalianashoppe

sekarang ni qish ada buat set 01
magic cream + boya mask 
RM58 + free gift
free postage semenanjung dan sabah sarawak rm 5..

1 comment :

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete