Tuesday, 26 March 2013

LIp tint korea


 Assalamulaikumm blogger..

hari ni nk cerita pasai lip tint. lip tint terkenal di korea, sering digunakan oleh artis2 korea.patutla artis korea bibir mereka nampak natural saja.. bila pakai lip tint ni kan nampak natural sekali..
yang atas nie pink cherry


lip tint ni bknya satu jenama ja, lipt tint banyak jenama, salah satunya

ODBO



Obuse lip tint naturally sheer colour
|
|


Obuse candy lip





♥ Liptint Obuse mudah diserap,tahan lama dan membuatkan bibir tidak nampak pucat.
♥ Liptint Obuse adalah water based,so tidak seperti lipstick atau lipgloss yang bertekstur berat.

Kelebihan Liptint Obuse :
~ Warna Alami dengan pemakaian secukupnya
~ Tahan lama hingga 4-6 jam,awet dibibir tidak mudah luntur walaupun saat makan dan minum
~Liptint tidak membuat bibir kering kerana mengandungi jojoba oil dan stiva ekstrak
~ Diperkaya dengan Vitamin E
~ Packing yang kecil sehingga mudah dibawa kemana-mana
~ Pemakaian yang lama hingga 1-2 bulan
~ Dapat digunakan sebagai pemerah pipi

Tips Pemakaian :
~ Setelah mengaplikasikan Liptint dalam bentuk dot-dot 2-3 dot,segera ratakan,jangan ditinggal dalam waktu lama karena cepat kering dan susah hilangnya
~ Pastikan saat meratakannya benar-benar merata kalau tidak akan terlihat tidak natural.
~ Dapat digunakan sebagai Blush on atau cheek stain,cara pemakaiannya sama dengan di bibir

Lip tint atau lip stain ni fungsi dia sama macam lipstik, memberi warna pada bibir tapi tanpa kesan gloss atau shine. Ianya lebih ringan dari lipstik dan bila anda pakai, anda akan rasa macam tak pakai apa – apa kat bibir disebabkan tekstur dia yang teramat ringan.

kalau korang berminat nak beli lip tint, kat qish pun ada.

qish ada 
obuse candy lip
obuse lipt tint
odbo fruit 7 princess lip tint

ni link facebook shop qish
|
|

kalau korang ada instragram, follow qish kat instragram shop qish

Instragram
zamalianashoppe

1 bottle : RM 12.90
3 bottle : RM 29.00
6 bottle : RM 50.00

berminat whatsapp okey 0174908273







No comments :

Post a Comment